fbpx

Commercial & Advertising

Διδάσκουν: Γιάννης Ριζομάρκος, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Τσιλιακός, Γιώργος Δρακόπουλος

Ζεις στους ρυθμούς των trends; Σε συναρπάζει η δημιουργικότητα που πουλάει; Βρίσκεις έμπνευση στην καθημερινότητα; Βλέπεις στην εμπορική φωτογραφία ένα συναρπαστικό επαγγελματικό μέλλον; Το εντατικό, πρακτικό σεμινάριο Commercial & Advertising σου δίνει όλα τα εφόδια για να διακριθείς στα πιο επικερδή πεδία της εφαρμοσμένης φωτογραφίας. Μόδα, πορτρέτο, γάμος, still life και προϊοντικές λήψεις αποτελούν τα κύρια σημεία εκπαίδευσης. Κορυφαίοι επαγγελματίες μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους, μέσα από την ανάλυση τεχνικών και την πρακτική εξάσκηση σε αληθινές συνθήκες επαγγελματικής φωτογράφισης.

Από την ιδέα και τον σχεδιασμό του concept ως την υλοποίηση της φωτογραφικής παραγωγής, με ιδιαίτερη έμφαση στον χειρισμό του φωτισμού, φυσικού και τεχνητού, ζεις την πραγματικότητα μιας ανάθεσης. Ολοκληρώνοντας έναν αριθμό project επαγγελματικών προδιαγραφών, είσαι σε θέση να παρουσιάσεις το προσωπικό σου portfolio, με τεχνική αρτιότητα και τη δική σου μοναδική αισθητική ταυτότητα, όπως αναδεικνύεται σε κάθε λήψη. Αποφοιτώντας, έχεις όλα τα εφόδια για να αναλάβεις με αξιώσεις τις πρώτες σου δουλειές.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 25 μαθήματα συνολικής διάρκειας 90 ωρών. Οι σπουδαστές μας έχουν έκπτωση 25% σε όλα τα workshop της σχολής. Παρέχεται 10% έκπτωση με την εξόφληση όλου του ποσού. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη απόγευμα στη σχολή, εκτός από τις εξωτερικές λήψεις, που ενδέχεται να προγραμματιστούν και εκτός της μέρας μαθήματος.

Μαθήματα

STUDIO PHOTOGRAPHY
THE FASHION PORTRAIT
THE DAYLIGHT STUDIO
ADVANCED LIGHTING TECHNIQUES
SPEEDLIGHTS
PRODUCT & FOOD PHOTOGRAPHY
FASHION ON LOCATION

Διδάσκει ο Γιάννης Ριζομάρκος

Το πλέον απαραίτητο μάθημα για κάθε επαγγελματία φωτογράφο, που τον εξοικειώνει με τη φωτογράφιση σε studio. Μέσα από τη διδασκαλία βασικών αρχών και τεχνικών φωτισμού με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση, οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται με άνεση όλο τον επαγγελματικό εξοπλισμό: studio flash, ομπρέλες, soft boxes, beauty dish, grids, ραδιοσυχνότητες, φώτα σταθερού φωτισμού, φωτόμετρα και ανακλαστήρες.

Διδάσκει η Ιωάννα Χατζηανδρέου

Στο μάθημα αυτό διδάσκονται οι θεμελιώδεις αρχές φωτογραφίας μόδας και πορτρέτου, ώστε οι σπουδαστές να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες και να χτίσουν το προσωπικό τους ύφος ως fashion photographers. Η διδασκαλία περιλαμβάνει την ανάθεση project και την εξάσκηση στο studio, με στόχο τη διερεύνηση της σχέσης μόδας – πορτρέτου αλλά και την κατανόηση της σημασίας του φωτισμού. Επιπλέον αναλύονται απαραίτητες για την επαγγελματική επιτυχία δεξιότητες αυτοπροβολής, όπως η ανάπτυξη portfolio και το personal branding.

Διδάσκει ο Κωνσταντίνος Τσιλιακός

Το φυσικό φως, το λεγόμενο daylight, είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του φωτογράφου. Στο μάθημα αυτό οι σπουδαστές μαθαίνουν να χειρίζονται τις άπειρες δυνατότητές του προς όφελός τους, με εφαρμογή στη φωτογράφηση πορτρέτου, μόδας και γάμου. Έχοντας κατακτήσει την κατάλληλη έκθεση, τη θερμοκρασία χρώματος, το direct, reflect και back light, καθώς και τον χειρισμό ανακλαστήρων και διαχυτών του φωτός, θα αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους σε εξωτερικές φωτογραφίσεις στο daylight studio του εισηγητή, White in Blue. Τα μαθήματα πρακτικής διεξάγονται πρωινές ώρες και σε μέρες εκτός του κανονικού προγράμματος.

Διδάσκει ο Κωνσταντίνος Τσιλιακός

Συνδυάζοντας φυσικό και studio φωτισμό, σε αυτό το μάθημα οι σπουδαστές κάνουν το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των τεχνικών τους. Αναμιγνύοντας διαφορετικές πηγές φωτός, μαθαίνουν να εξισορροπούν την έκθεση και το χρώμα ώστε να εμβαθύνουν σε προχωρημένες πρακτικές και να δημιουργήσουν το «δικό τους» φως, αναπτύσσοντας παράλληλα το προσωπικό τους ύφος. Τα μαθήματα πρακτικής διεξάγονται στο daylight studio του εισηγητή, White in Blue, πρωινές ώρες και σε μέρες εκτός του κανονικού προγράμματος.

Διδάσκει ο Γιάννης Ριζομάρκος

Ένα πολύ σημαντικό, πρακτικό μάθημα που επικεντρώνεται στη χρήση του φορητού flash και των αξεσουάρ του, αλλά και στις τεχνικές συνδυασμού πολλαπλών συστημάτων speedlights. Στόχος του μαθήματος είναι οι σπουδαστές να εξερευνήσουν πλήρως τις δυνατότητες του flash και να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους κατανοώντας τις διάφορες ρυθμίσεις, τον αυτόματο και χειροκίνητο έλεγχο, τον συγχρονισμό και τις τεχνικές πυροδότησης από απόσταση.

 
 
 
 

Διδάσκει ο Γιώργος Δρακόπουλος

Εδώ διδάσκονται τα απαραίτητα της διαφημιστικής φωτογραφίας τροφίμων, δηλαδή οι σωστές τεχνικές για προϊοντικές λήψεις φαγητών, ποτών, μπουκαλιών και πολλών άλλων. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τους αποτελεσματικότερους τρόπους φωτισμού και χειρισμού του εξοπλισμού τους για ένα άρτιο αποτέλεσμα, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία μια φωτογράφισης still life. Κατανοώντας όλη τη διαδικασία παραγωγής, θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες και να αποκτήσουν τη γνώση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μια εμπορική φωτογράφιση. Τα μαθήματα διεξάγονται στο studio του εισηγητή και στη σχολή.

Διδάσκει η Ιωάννα Χατζηανδρέου

Σ’ αυτό το μάθημα οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις τεχνικές, αισθητικές και διαχειριστικές γνώσεις ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας ένα fashion project. Στη διάρκεια των συναντήσεων θα διδαχθούν όλα τα βήματα της προετοιμασίας - concept, ύφος, προσέγγιση, ανάδειξη ρούχου- ενώ θα κληθούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε ρεαλιστικές συνθήκες επαγγελματικής ανάθεσης

Πληροφορίες

01

Διάρκεια:

25 μαθήματα, 90 ώρες

02

Μέρα:

Τρίτη. Οι συναντήσεις των εξωτερικών λήψεων γίνονται εκτός της μέρας μαθήματος Σάββατο ή Κυριακή.

03

Ώρες:

18:30–22:30

04

Έναρξη:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

05

Κόστος:

990€ + ΦΠΑ. Με την εγγραφή καταβάλλονται 340€ + ΦΠΑ και το υπόλοιπο σε 5 μηνιαίες δόσεις των 130€ + ΦΠΑ από Νοέμβριο έως και Μάρτιο.

Τα δίδακτρα εξοφλούνται στο 1ο μάθημα του μήνα. Παρέχεται 10% έκπτωση με την εξόφληση όλου του ποσού.

Οι σπουδαστές λαμβάνουν έκπτωση 25% σε όλα τα workshop της σχολής μέχρι την λήξη των μαθημάτων τους.
Οι εκπτώσεις δεν συνδυάζονται μεταξύ τους